21 November 2013

cucuk 18 bulan

Errmm diam tak diam dah masuk 4 hari kat sini.. errmm banyak yang aku belajar.. .. bukan senang nak deliver sesuatu product. Semua orang involve. Macam-macam ragam and attitude kena face off.

Don’t give up okeh!.. its just starting. Errmm tak de rasa burden sangat sebab sebelum join sini lagi dah set mind dah.. dah mentally prepared. Walau apa pun its not easy and don’t take it easy….

Esok umur isyraf dah 18 bulan. Kejap jerr masa berlalu.. macam2 karenah dah.. macam comei jerrr… macam hensem jerr… hehhehe.. bukan macam.. tapi memang comel anak mama sorang tu.. sorang hensem and sorang comel..

Alhamdulillah. Anugerah dan amanah yang perlu dijaga.. 2 orang dah cukup fenin. Macam2 karenah. Kena pi suntik ni utk 18 bulan.. isyraf pun dah sihat tu.. boleh la gie hujung minggu ni.


 
 maklumat lanjut boleh baca kat sini 

 
....from kekwa22 with love....

“Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat… dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada..”

No comments:

Post a Comment