28 January 2015

Birthday party

hari ni, buat majlis hari jadi kecil kecilan utkkak ana. hanya kroni2 sahaja jerr yang terlibat. masing2 bawa untuk memeriahkan suasana. sesambil makan2 menambahkan kalori. kekekeke.. jom kita tgok menu. cuci2 mata sahaja yerrr....
 

haaaa.. ni ler birthday girl nyer.. di apit oleh awal 7 kak hawa
 Ahli baru, ogie dan juga adah.


 Happy birthday kak ana...









 ....from kekwa22 with love....
“Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat… dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada..”

23 January 2015

hadoiiiii... jenuh macam ni...

Selepas hampir 1 bulan sessi persekolan bermula,

 biarlah gambar berbicara. 2 pasang kasut armand.



hadoiiiii... jenuh macam ni... 

 
....from kekwa22 with love....

“Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat… dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada..”

18 January 2015

Sunday yang panas

Today is Sunday. cepat nyerrrr.... esok dak kojo.. Hari ni, cuaca sangat menarik. pepagi lagi dah terasa bahang panas.. aiissyehhh..

11am, dah ada kat kat dewan FRU, ambil abang. hari ni kelas karate, tak ramai sangat orang. tapi fenin gak nak mengelola budak budak nih...


Misi hari ni, di teruskan lagi. tujuan utama p tesco kajang adalah nak beli singlet abang. ada 4 lai, tapi tidak mencukupi. kalo nak basuh2 mmg la tak dan sebab skolah pagi dan petang. so, kena la buat penambahan. supaya mencukupi stock seminggu. sebelum soping2 kita makan dulu yerrrrr....

lama tak makan nasi ayam kat chicken rice shop. kalo selalu2 tak leh gak. sebab sangat banyak pak aji no no no.. kekekeke.


 
 ....from kekwa22 with love....

 “Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat… dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada..”

17 January 2015

Mari kita berenang...

hari ni, abang Armand ada swimming class. baru jerr nak belajar2 berenang. kelas yang ke 3. Alhamdulillah abang cepat belajar. belajar di komplek sukan bandar tun raak. dekat dgn area my office.

weeii panat lit lit..
 adik plak yang bosan tunggu abang... Muka bosan sahaja.. nak berenang sama.. belum cukup umur.. so, tunggu yerr isyraf, your turn is coming...







  ....from kekwa22 with love.... “Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat… dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada..”