27 December 2012

jom gie soping kedai arab

jom jom kita gi soping kat kedai arab. kali ni.. gie kedai arab yang kat shah alam nun. jauh kan? tapi berbaloi2... kedai ni.. macam kedai borong. banyak weeii barang dia. kedai pun beso.. ni, antara product2 yang di jual..

rempah ratus
 Jus
 rempah nak wat nasi kabsa
 Ni, plak baca lerr sendiri label dia.. aku pun tak tau
 Ni, rempah nasi mandhi
 beras basmathi
 Kalo kat mesia... macam Brahim la...
  Jom jom kita minum.. jus yang marbeles.. ingat lagi masa aku kat mekah.. hari2 beli jus.. sebab sangat2 sedap.. jus brand rani lerr antara nyerr
 Olive oil
 lagi lagi pasal olive oil
 Jus lagiiiiii
 
  Ni plak, jus delima
Aneka Sos
 Sos lagiiii
 Biskut
 Jom jom layan biskut
 Biskut yang kaler purple tu, aku suka.. biskut kurma
 sesapa nak wat jeli.. silakan senang jerr dah ada yang segera
 Ini diaaa.. buah-buahan kering
 
 Jus dalam plastik
 Sedap nyerr buah2an kering... apricot yang marbeles. Kiwi yang tak masam
 kacang.. kacang.. sapa nak kacang
 Kacang lagi.. sedap2
 Ini, biji buah apricot. aku tak pernah rasa
 kacang kacang kacang
 weeii.. terliur nengok buah2an ini
 Badam dan gajus yang aiii laike
 buah2an lagi..
 Jeruk.. oh jeruk
 jom minum teh
 banyak nyer teh
 teh lagi..
 madu...
  Ni.. apa yerr.. lupa la plak
 banyak nyerr cekelattt
 
 Biskut oh biskut
 Coklat lagi.. lagi2 coklat
 Jom minum jus
 Sabun..
 Ni yang best ni... buah teen
 Krim kecantikan okeh.. weeii minah2 arab semua cantik2 licin jerrr pipi nyerr
 Jus lagiiii
   madu
 Product kesihatan
 Product kecantikan
 Teh herba
 Krim kecantikan
 Minyak biji anggur
 
 
....from kekwa22 with love....
“Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat… dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada..”

19 comments:

  1. Interesting, kat mana ni?

    ReplyDelete
  2. kat jalan batu 3 lama shah alam

    ReplyDelete
  3. Best kedai nie... And murah2 plak tu...

    ReplyDelete
  4. Boleh bagi spesific landmark tak, cam kfc ker, stesen minyak ker?

    ReplyDelete
  5. dari mana yerr.. kalo dari kesas exit kat hicom.. belok kanan.. terus jerr.. nampak petronas & Mc D belah kanan.. terus lagi.. ada traffic light ke kanan.. ke jalan batu 3 lama
    masuk jerr tu.. lama.. pastu traffic light pertama.. belok kanan.. terus jerr nampak kedai ni... kat depan traffic light ni pun ada iklan beso.. kedai ni

    ReplyDelete
  6. Assalam sis, boleh bg nama kedainya? klu dpt address lg bagus..:) pls sms or wtapss kat sy sis @ 0133863318. tq in advance:))

    ReplyDelete
  7. salam cik.. nk tya ada jual cokelat timbang tk? cokekat yg seperti di ladang kurma di madinah.. cokelat halal.

    ReplyDelete
  8. Salam..apa nama kedainya ye.

    ReplyDelete
  9. Salam..apa nama kedainya ye.

    ReplyDelete
  10. Salam..apa nama kedainya ye.

    ReplyDelete
  11. Salam..apa nama kedainya ye.

    ReplyDelete
  12. Dear Zana...
    nama kedai.. mahnas or mazhnas.. cam tu la lebih kurang.

    ReplyDelete
  13. Dear Ananymous,

    coklat timbang macam kat ladang kurma madinah tu pun ada.. macam2 jenis ada.. oleh pilih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sis,ada jual celak tak kat situ?

      Delete
  14. Nak tanye..kedai nye kat mane ye..ape name kedai n alamat nye..sms sy 0126123841..tq

    ReplyDelete
  15. sis..saya teringin nak buka kedai seperti ini..dimana sis ambik stok?

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. tak silap saya alamat die nie:

    Mahnaz FOOD
    No. 8 TP 7/5, Sime UEP Industrial Park, 40400,
    Shah Alam, Selangor, Malaysia (Off Jalan Batu Lama, Behind Sekolah Menengah Teknik, Shah Alam, Batu Tiga, Sec 26)
    Tel: (603) 5191 7402/3
    Fax: (603) 5192 7404
    Toll Free: 1300-800-134
    Mob: (60) 12-3119124
    Email: g2279373@yahoo.com/ info@mercucita.com
    Website: www.mercucita.com

    ReplyDelete