17 February 2009

Selamat Ulang Tahun Sayang

Tak lama lagi my birthday.. tetiba jerr dengar lagu ni ... ada gak lagu yang cam ni...hehehe ok la not bad. so, ada kena mengena la dengan aku.. ni.. lagu ni untuk diri sendiri. apa salahnya.. nak menghappy kan diri sendiri... all for myself... lirik lagu ni.. ditujukan untuk someone.. so,aku tujukan lagu ni untuk diriku sendiri.. hehhe poyo jerr.. ok apa not bad. my birthday dah dekat sangat 22 febuary. Alhamdulillah syukur pada yang Esa dengan rahmat usia yang di berikan.

Selamat Ulang Tahun Sayang - Imran Ajmain

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

video



....from kekwa22 with love....

3 comments:

  1. lepas solat magrhib,jengah2 blog yang jadi tatapan saya selalu. Harap tak terlewat nak ucap selamat hari ulangtahun buat awak. boleh tau? yang ke berapa?

    ReplyDelete
  2. loorrr rajin nya menjenguk... anyway thanks...

    ulangtahun yang ke... ttteettt... hahhaha

    ReplyDelete
  3. bukan rajin apa, suka baca tulisan2 dan cerita2. boleh jadi panduan hidup juga

    ReplyDelete