26 July 2016

Open House 2015 @office


 Hari ni.. zelan buat open house. Masih lagi guna banner yang sama. jimat katanya. tapi tak pe.. tu tak penting.. kalo tak do pun tak ngape..

waahh meriah. walaupun menu sama aje dengan tahun lepas. tak de la gigih nak shoot gambar satu2 menu kannnn.. malu aiiiii. tapi banyakkkkk makanan.

dalam banyak2 tu aiii tuju hat ni aje.
ada nasi tomato dan kue teaw kerang yang di masak segera. tapi aiii sikit pun tak rasa. ada roti jala, nasi impit, rojak, ABC, pelbagai kuih muih. Boleh makan sampai puas..

Selamat menjamu selera kengkawan.

lepas semua dah makan.. kita tapauuuu


Rezeki.....




....from kekwa22 with love....

 “Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat… dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada..”

21 July 2016

laptop generasi ke berapa tahhhh

Petang semalam masa tengah dok syok2 surfing tetiba pop bunyi meletop kuat. terus aje PC off dan power supply pun off juga. langsung tak boleh nak on. aku malas nak godek2 ape.. biar esok aje.. diorang buat apa yang patut. segala kerja2 yang tak patut tu.. biarkan aje.

pagi ni.. dapat la replacement laptop as temporary. aku memang tak minat nak guna laptop sebab slowwww okeh.. entah dari generasi ke berapa pun tak tahu laptop nih. tak de la nak kata desktop tu ok sangat. turun temurun juga tu.. cuma lebih best la dari laptop ni. kannnn

rupa dah serabut sangat dah.. errmm biarkan aje di ceruk tu. tutup mata sebelah. heheeh.. sebab orang depan pun share port yang sama juge. so, tak yah nak susah2. lagi 2 hari settle.. kita susun atur semula. sekarang ni.. buat2 tak nampak aje.



....from kekwa22 with love....

“Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat… dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada..”

20 July 2016

Jom makan Buah 2016

weehh tak sangka plak.. barang semalam yang order kat lazada tu dah sampai.. cepatla pulak.. tapi tak pe... baguss aaii like. so, malam ni boleh ler nak ehem ehem..kikiki..

kalo larat ler. kalo tak larat.. nanti2 lahh..kepala makin berat. selsema aarr.. jangkit dengan anak2 ler nih. Diorg dah makin sembuh dah. Alhamdulillah. abang dapat MC 3 hari. hari ni, adik nyer monteng lagi.. haduhaiii.. panjang aje akal nyer nak monteng. esok ada jamuan raya kat skolah dia.. kena siap2 pakai baju raya.. errmm mesti semangat esok pagi.. hopefully.. sbb biasanya masing2 berchenta nak bangun pagi.

sapa2 nak beli buah, sila datang beramai2




....from kekwa22 with love....

 “Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat… dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada..”

19 July 2016

terjebak..

hadoiii... tetiba pulak.. bukan sumthin yg new. tapi selama ni mmg buat tak tahu aje. buat2 tak tahu aje.

tapi terjebak la pulak sehari dua ni.. banyak plak benda2 yang best2 dan price yang masuk akal. yang penting free pos. tak gitew? sampai lambat sikit pun tak nhgape. hari ni

nama mende alah ni ialah 5-In-1 Facial Beauty 360 degree Ultrasonic Multifunction Exfoliating Firming Shaping Slimming Toning Face Massager Pore Blackhead Whitehead Spa Scrub Whitening Cleanser As Seen On TV   


 punya la panjang namanya..
kannnnn.. ok leh harga nyer.. mampu milik.  apa best nyer benda nih?

Enjoy the benefits of Facial at the comfort of your own home
For less than quarter of the price of a salon facial

MultiFunction Device
  •  ·      Exfoliates Dull Dead Skin
  • ·      Removes Darkened Skin to Brighten the Complexion
  • ·      Deep Cleanses & Refines Open Pores
  • ·      Removes Blackheads
  • ·      Removes Make Up & BB Cream More Efficiently
  • ·      Improves Lymphatic Drainage to Reduce Face Puffiness
  • ·      Improves Circulation to Increase Skin Radiance
  • ·      Accelerates Skin Rejuvenation for Anti-Aging Effects
  • ·      Massages to Firm & Tone Up Sagging Skin
  • ·      Contours Face to V Shape
  • ·      Reduces Double Chin & Sagging Chin
  • ·      Firms Up Sagging Neck
  • Plus Removes Calluses from Elbow & Feet to Keep Them Smooth To The Touch
·       5 different applicators for deep cleansing, exfoliating and massaging
·       360° degree rotation
·       Dual speed
·       Water resistant head
·       Compact & Lightweight - Bring it with you when you travel!
·       Suitable for the Face, Body & Scalp

moga2 lepas dapat menda nih akan di gunakan sepenuhnya..

in sha Allah


 ....from kekwa22 with love....
“Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat… dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada..”