16 November 2008

TEnsion betulll

perrggghh rasa lama gila tak jengok blog ni... bz tahap gaban... ari ni habis la exam ekonomi. ada lagi 1 subjek. instrument. tapi yang tu tak tau bila nak diadakan.

tapi kena gak wat report untuk PSM. tapi malam ni tak mo buke buku pun.. tak nak pk.. just nak ilek2 jerr kat umahh

aaarrgghh bengang betul ce mana tah tak ingat password email. yahoo .nyer account.. tension betul... dah la tak ada idea langsung nak retrive password semula.. aarrggghhh.. tak tau nak wat apa..


....from kekwa22 with love....

2 comments:

  1. sabo kak...jgn tension2...skit je lg tu...ganbatte...=)

    ReplyDelete