22 November 2010

Kaulah Segalanya

hari ni, orang pertama yang aku jumpe kat opis adalah fendi. sibuk jerr nak nengok cincin aku.. then siap tanya naper aku tak pakai inai.. ada plak kena pakai inai.. my boss siap cakap.. 'lawa cincin' hehehehe.. ita tak sabo nak nengok gambo. tapi enche affa pesan.. nanti kemunculannya... jeng jeng jeng

pukul 4pm ada hi-tea, sempena apek last day. dia akan masuk polisas pada semester akan datang.. sesemua ni, dah selamat masuk dalam perut aku.. hehehehe.. mujur aku tak lunch.. kenyang gilerr.. maka, malam ni, dapo umah aku tak berasap la. kak norma pun outstation sampai rabu. maka tunggu la kak norma balik, baru berasap dapo.

malam ni, episode mendobi jerr la.. ada banyak stock yang nak kena masuk kedai dobi. lepas tu mengemas barang2 dapo yang aku bawak balik tu.. perrgghh penat..

Semalam enche affa nyanyi lagu ni for me. sooo sweet kan... dia memang tak heran kalo aku cakap dia ni jiwang karaz. jawapannya always maintain 'lantok le' tapi memang best. tapi kan... i like.

Kaulah Segalanya - Hazrul Nizam

Kau mahu bak segala
Cinta yang ku dahaga
Kehadiran dirimu
Menyinari maka semua hatiku

Kaulah segalanya
Yang menyinari hidupku kasih
Hanya satunya
Yang kucintai

Hulur tanganmu kasih
Sambut cintaku
Jangan tinggalkan daku
Seorang diri
Tak sanggup lagi dilukai oh..

Maafkan daku
Jika salahku
Peristiwa yang pernah ku alami dulu
Aku tahu betapa pahitmu
Menerima sejarah hidupku oh..

Kaulah segalanya
Yang menyinari hidupku kasih
Hanya satunya
Yang kucintai

Sambutlah cintaku
Jangan kau pergi dari sisiku
Cintaku padamu
Ikhlas sejati
Cintaku padamu
Ikhlas sejati

lagu ni, sangat2 touching dan mempunyai makna yang tersendiri.



....from kekwa22 with love....

6 comments:

  1. muka brutal hati kuntum..

    ReplyDelete
  2. anda benar2 pasti?

    ReplyDelete
  3. fuyooo...jawapan power

    ReplyDelete
  4. dah memang sah hati nyer kuntum... pastu ade taman munge plak...

    hehehhe... sabo yerr la enche perabujingga

    ReplyDelete