21 May 2011

Majlis Pernikahan

best giler training hari ni.. memang happening. enjoy giler.. masuk hari ni, dah 2 hari le bertraining. semua orang tengah semangat.. bagus2. aku pun, tak terkecuali.

mata aku makin teruk aarr hari ni. segala ubat dan antibiotik dah abis di telan. tapi masih lagi membengkak. tapi tak sakit. macam berpasir jerr... memang sangat2 tak selesa. kekadang rasa gatal sangat2. kekadang ok jerr... tapi memang tak selesa sebab makin membengkak..

malam ni. nengok2 pic masa majlis akad nikah 21-5-2011.

cam abang lim plak nak kahwin. awal2 lagi dia kena salam2 dengan tok kadi.
ni, wajah enche affa yang ceria lagi hepi. tu.. dok cover line tu... sebenarnya dok berdebar2...
sempat lagi menyengih tuuuuuuu....

Tok kadi yang dok belajar menyebut nama enche affa. banyak kali kena ulang, baru betul sebut.

Alhamdulillah, dengan sekali lafaz jerr.. termetri satu ikatan suci antara dua insan yang di redhai Allah SWT.

mas kahwin dan hadiah pemberian dari enche affa.

masa time akad nikah ni, memang armand tak datang. dia datang lewat sikit. kalo tak, haru nanti. tapi, sebaik jerr bila Armand datang jerr... terus kiss mama dia dan automatic merajuk.

cayangggg anak mama.. muuaahhhssss

ni, rupe anak mama merajuk. masam betul muke.


armand merajuk sebab lama tak datang ambil dia. lagipun kan dia yang nak kahwin dengan mama. 'man nak kahwin dengan mama, bapa share' adalah statment armand yang masih lagi valid hingga sekarang. memang merajuk betul dia time nih.

lengkap aarr sebuah kuarga.



....from kekwa22 with love....

4 comments:

  1. Salam kunjungan... blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya
    ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. Terima kasih..
    nanti kita ziarah menziarahi yerr

    ReplyDelete
  3. comey..comey...tiga-tiga org comey....jenuh aa bejanggut nunggu gambo..akhirnyer.....

    abg lim smart aaa....jadik wali...kem salam kat abg lim...ckp kat dia rokok kasi kurang aaa....

    ReplyDelete
  4. sooooo suwiitttt.... :))

    -maksu

    ReplyDelete